رشد سیاستهای نژادپرستانه در آلمان را محکوم میکنیم! ـ تشکیلات آلمان حزب کمونیست کارگری ایران ـ حکمتیست

مجازات دسته جمعی پناهجویان موقوف!

در اروپا و آلمان سیاستهای راست گرایانه و ضد مهاجرتی هر روزه افزایش پیدا کرده و اخیرا ۲۸ پناهجو افغانستانی مقیم آلمان که مرتکب جرایمی در این کشور شدەاند به افغانستان تحت حاکمیت طالبان جنایتکار اخراج شدند.

این اخراج در پی حمله پناهنده ی اهل سوریه به مردم در شهر زولینگن که بعدتر داعش مسئولیت حمله را پذیرفت صورت گرفت. علاوه بر آن، پیشتر در روزهای منتهی به انتخابات پارلمان اروپا شاهد حمله پناهجوی افغانستانی با چاقو به تجمع راستگرایان منتقد اسلام سیاسی بودیم که آن نیز بهانه ای برای سیاستمداران راستگرای آلمانی جهت تدارک سرکوب و طرح اخراج پناهجویان ایجاد کرده است.

بعد از اخراج ۲۸ پناهجوی افغانستانی که به گفته رسانه های آلمانی مرتکب جرایم قضایی شده بودند و حمله زولینگن دولت آلمان که پس از قدرت گرفتن حزب نژادپرست آلترناتیو برای آلمان    AFD  در پارلمان اروپا و اخیرا در انتخابات محلی در دو ایالت شرقی،  تصمیم به وضع سیاستهای جدید و گفتگو و مذاکره برای فشار آوردن هر چه بیشتر و تسهیل اخراج پناهجویانی شده است که از دست حکومت‌های جنایتکاری مانند جمهوری اسلامی، طالبان، سوریه، عربستان سعودی، عراق و ترکیه به آلمان گریخته اند.

رسانه های راستگرا و بستر اصلی آلمان در چند ماه اخیر بخشی از تمرکز خود را بر پروپاگاندا علیه پناهجویان عمدتا خاورمیانه ای و منتسب به مسلمان و یا کشورهای اسلام زده کرده تا این بخش را در بین افکار عمومی جامعه خطرناک جلوە دهند و از این طریق ابزاری برای سرکوب هرچه بیشتر اجتماعی بر پناهجویان و مهاجران خاورمیانه ای ایجاد کنند.

در هر جامعه ای ناهنجاریها و جرایم وجود دارند، اما تقسیم مجرمین بین مهاجر و غیر مهاجر دیدگاهی ناسیونالیستی و حتی نژادپرستانه است. اگر فردی در یک جامعه مرتکب جرمی شده است فارغ از رنگ، نژاد و هویت باید در همان جامعه بصورت عادلانه با در نظر گرفتن حقوق انسانی مورد محاکمه قرار گرفته و در صورت اثبات جرم مجازات شود. دیپورت بە کشور مبدا یا محل تولد آنهم بصورت مجازات دست جمعی سیاست نژادپرستانه می باشد.

فقط در در چند ماه اخیر که شاهد موج وسیع پروپاگاندای سیاستمداران پوپولیست و تلویزیون های آلمان به منظور مسموم کردن فضا علیە مهاجران بە بهانە حملات تروریستی پناهجویان بودیم، در چندین مورد شاهد حملاتی با چاقو از سوی بخش غیر مهاجر آلمانی در شهرهای مختلف بودیم که توسط رسانه های بستر اصلی سانسور شده و یا به اندازه کافی پوشش داده نشده است.

طرح تسهیل اخراج، کم کردن حقوق اولیه و تحمیل انواع فشار بر پناهجویان عمدتا خاورمیانه ای حاکی از رشد سیاستهای نژادپرستانه در آلمان می‌باشد.

سیاستهای پوپولیستی و نژادپرستانه در پی افزایش بحران های عظیم اقتصادی و عدم پاسخگویی و حل مشکل بیکاری، تورم و گرانی در آلمان به منظور ساکت کردن بخشی از جامعه معترض آلمان به وضعیت کنونی و کسب کرسی بیشتر در مجالس ایالتی و سراسری آلمان از سوی سیاستمداران راست میانه و‌ افراطی و حتی سوسیال دمکرات‌ها پمپاژ میشود. این سیاستها ادامه سیاست تحمیل ریاضت اقتصادی بر جامعه و در عین حال برخورد سخاوتمندانه به جنگ اوکراین و سرازیر کردن میلیاردها یورو به این جنگ بجای تخصیص آن به تحصیل، خدمات بهداشتی و درمانی، بیمه ها، خدمات اجتماعی و حقوق های پایه و بازنشستگی زیر خط فقر است.

 اخراج پناهجویان به هر بهانه ای در شهر زولینگن و یا هر شهر دیگری، چیزی جز مجازات دست جمعی پناهجویان خاورمیانه ای و یا سایر کشورهای اسلام زده، نیست.

سیاستهای نژادپرستانه که یکی از محور های اصلی آن مهاجرستیزی و پناهجو ستیزیست، در صورت به قدرت رسیدن احزاب نژادپرستی مانند AFD کل جامعه آلمان را زیر ضرب خواهند برد.

اگر امروز پناهجویان، به خصوص پناهجویان اهل خاورمیانه مورد تبعیض و نژادپرستی قرار میگیرند فردای به قدرت رسیدن نژادپرستان عموم جامعه با هر تفاوت نژادی و ایدئولوژیکی زیر ضرب خواهند رفت و بە همین دلیل باید مانع تکرار تاریخ قدرت گیری جریانات فاشیستی شویم.

تشکیلات آلمان حزب حکمتیست تمامی آزادیخواهان را به اعتراض علیه سیاستهای نژادپرستانه و خارجی ستیز فراخوانده و دولت را ناچار بە تعهد در اجرای قوانین مدنی به رسمیت شناختە شدە جوامع مدرن و پیشرفتە در قبال مجرمین فارغ از نژاد و ملیت و مذهب و غیرە بکنیم. وظیفه نیروهای چپ و کمونیست جهت سازماندهی هرچه گسترده علیه وضعیت کنونی در این مقطع تاریخی کە جریانات راست برای قدرت گیری خیز برداشتەاند بسیار مهم و حیاتی است.

تشکیلات آلمان حزب کمونیست کارگری ایران-حکمتیست

۸ سپتامبر ۲۰۲۴

About admin

Check Also

دادگاه شریفه محمدی برگزار شد ـ کمپین دفاع از شریفه محمدی

پنج شنبه ۲۹ آذر، جلسه رسیدگی به پرونده شریفه محمدی در شعبه هم‌عرض برگزار شد. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *