خبر: شصت و یکمین هفته کارزار سه شنبه های نه به اعدام ـ منشور آزادی، رفاه، برابری

امروز سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ شصت و یکمین هفته از کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام در اولین سه‌شنبه از سال نو در ۳۸ زندان کشور برگزار شد.

زندانیان سیاسی شرکت کننده در این کارزار ضمن اعتصاب غذا بیانیه ای را منتشر کردند که قسمت هایی از آن به شرح زیر است:

“کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعـدام در نخستین هفته‌ی سال ۱۴۰۴، آمار اعـدام‌های سبعانه‌ی حکومت اعـدامی در سال ۱۴۰۳ را به این شرح اعلام می‌کند: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۱۵۰ زندانی محکوم به اعـدام، از جمله ۳۸ زن، به دار آویخته شدند. از میان آنان، ۱۳۵ نفر از هم‌وطنان بلوچ و ۱۰۴ نفر از هم‌وطنان کُرد بودند. همچنین ۵ زندانی سیاسی-عقیدتی اعـدام و ۸ تن از زندانیان در ملأ عام، به شیوه‌ای قرون‌وسطایی، حلق‌آویز شدند. لازم به ذکر است که حدود ۸۵ درصد از اعـدام‌های سال ۱۴۰۳ در دوران ریاست‌جمهوری پزشکیان صورت گرفته است. این خود نشان می‌دهد که جناح‌های این حکومت در کشتار و اعـدام مردم ایران هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

ما، اعضای کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام، متحد و یک‌صدا و با تمام توان، در برابر حکم ضدانسانی اعـدام ایستاده‌ایم و از تمامی احزاب، سازمان‌ها، تشکل‌ها و فعالان سیاسی، حقوق بشری، مدنی، صنفی، دادخواهان و… که دغدغه‌ی حق حیات و حقوق بشر و مخالفت با اعـدام دارند، می‌خواهیم که در سال جدید اقدامات عملی و مؤثرتری برای مقابله با اعـدام انجام دهند؛ به امید اینکه سال ۱۴۰۴، سال پایان سرکوب و اعـدام و آغاز آزادی برای ایران باشد.”

زندانیان پیوسته به کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام امروز در ۳۸ زندان زیر دست به اعتصاب غذا زده اند:
زندان اوین (بند زنان و بندهای ۴ و ۸ مردان)، زندان قزل‌حصار (واحدهای ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اراک، زندان خرم‌آباد، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بندهای زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بندهای زنان و مردان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان جوین، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بندهای زنان و مردان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، و زندان کامیاران.

منشور آزادی، رفاه، برابری – که متن آن در کتاب یکم منشور در بالای همین صفحه سنجاق شده است – بر اساس بند پنجم خود خواستار الغای مجازات غیرانسانی اعدام است و مخالفت خود را با صدور و اجرای احکام اعدام به هر علت و انگیزه ای اعلام می کند.

کانال تلگرام منشور آزادی، رفاه، برابری
۵ فروردین ۱۴۰۴

منشور_آزادی_رفاه_برابری

About admin

Check Also

اخبار و گزارش های کارگری 8 و 9 فروردین ماه 1404

اخباروگزارش های کارگری 9 فروردین ماه 1404  اخباروگزارش های کارگری 8 فروردین ماه 1404

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *