زندانیان سیاسی و عقیدتی را یاد آوریم ـ منشور آزادی، رفاه، برابری
مجید خوش منظر، ۴۸ ساله، کارمند ارشد مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد است که با حکم ۱۰ سال حبس در زندان وکیل آباد مشهد به بند کشیده شده است.
این زندانی سیاسی در ۴ آبان ۱۴۰۱ و در جریان اعتراضات جنبش سراسری “زن، زندگی، آزادی” به همراه بابک زرین در مشهد توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد.
امیررضا، فرزند مجید خوش منظر، ورزشکار رشته بوکس، نیز در حالی که قصد سفر به خارج از کشور را داشت توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. او نهایتا به یکی از بازداشتگاه های امنیتی در مشهد انتقال داده شد.
این معترضان در بهمن ۱۴۰۱ توسط شعبه ۹۰۴ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به ریاست علی سلیمانی مارشگ به دلیل “از کار انداختن دوربینهای مداربسته” در خیابان های مشهد برای جلوگیری از شناسایی معترضان، در پرونده ای مشترک، به “محاربه” متهم شدند.
در بهمن ۱۴۰۲ مجید خوش منظر در شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد به ریاست قضات مومنی و حسین یزدان خواه به دلیل “از کار انداختن دوربین های مدار بسته خیابانی” در جریان اعتراضات مردمی محاکمه و با اتهام محاربه به ده سال حبس و یک سال تبعید به تایباد محکوم شد. حکم صادره توسط دادگاه تجدید نظر استان خراسان رضوی عینا تایید شد.
در جریان اعتراضات سراسری جنبش “زن، زندگی، آزادی” هزاران نفر از معترضان دستگیر شدند. برخی به حبس های طویل مدت و برخی دیگر به اعدام محکوم شدند. پاسخ سرمایه داریِ استبدادی حاکم به مردم محروم و ستمدیده که با دست خالی در اعتراض به ستم و تبعیض و فساد حاکم به خیابان آمدند چیزی جز سرکوب به وحشیانه ترین شیوه های ممکن نبود. جنبشی که گرچه سرکوب شد، اما هرگز خاموش نشده است. حمایت از زندانیانی که در جریان این اعتراضات دستگیر و در بیدادگاه ها محکوم شدند وظیفه هر انسان آزادی خواهی است.
ما خواهان آزادی فوری و بی قید و شرط همه زندانیان سیاسی و عقیدتی از جمله مجید خوش منظر هستیم.