امروز دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲ تعدادی از پرستاران و کادر درمان در شیراز در اعتراض به وضعیت اسفبار شغلی خود که شامل تعرفه های پایین و اضافه کاری های اجباری می شود دست به تجمع اعتراضی زدند.
آنها در این تجمع شعار “تو کرونا جنگیدیم حمایتی ندیدیم” را به نشانه اعتراض به مدیران فاسد حکومت فریاد کردند. حقوق های پایین و تبعیض بسیار زیاد در بین پرسنل و کادر درمان و پزشکی از مشکلات اصلی پرستاران است.
کارگران گروه ملی فولاد اهواز نیز اعتصاب و اعتراض خود را در این دور و در هفتمین روز متوالی ادامه دادند و امروز هم در اعتراض به تعلیق و ممنوع الورودی همکاران معترض خود به کارخانه و همچنین اجرای ناقص طرح طبقه بندی مشاغل با شعار “ننگ ما مدیر الدنگ ما! برو!” کنترل درهای ورود و خروج شرکت را در اختیار گرفتند.
امروز همچنین کارگران ارکان ثالث پالایشگاه ششم پارس جنوبی گرد هم آمدند و با صدور بیانیه ای اعلام کردند:
ما اینجا با اعتراضات خود در همبستگی با همه کارگران معترض نفت، با کارگران گروه ملی فولاد اهواز که هم اکنون در خیابان هستند، و با همه کارگران و مزدبگیران اعلام می کنیم؛ دوره دستبوسی ها و انتظار لطف و مرحمت از بالا به پایان رسیده، ما همچنان به اعتراضات خود تا تحقق کامل خواسته هایمان ادامه داده و کارگران سایر بخش های نفت را به این اعتراضات فرا می خوانیم.
مهمترین خواسته های کارگران ارکان ثالث پارس جنوبی عبارتند از:
حذف شرکت های پیمانکاری، اجرای کامل طرح طبقهبندی مشاغل، و افزایش مزد و مزایا.
بازنشستگان مخابرات نیز امروز در برخی از شهرهای کشور طبق روال دوشنبه هر هفته تجمعات اعتراضی خود را برگزار کردند.
در ارومیه بازنشستگان شرکت مخابرات با شعار “مخابرات اسیر شده، اسیر قلدرا شده” و در تهران با شعار “سلطانی شرمت باد، شرمت باد” در خیابان حضور یافتند.
شهرهای اراک، بندرعباس، خرم آباد، اردبیل، مریوان، سنندج و اهواز نیز امروز شاهد حضور اعتراضی بازنشستگان شرکت مخابرات در خیابان برای فریاد کردن مطالبات بر حقشان بود.
در اوج فقر و فلاکت و سیه روزی و فشار روز افزون بر مردم به ویژه بخش های مختلف طبقه کارگر از جمله کارگران صنعتی، بازنشستگان، معلمان، پرستاران و جوانانی که با شغل های کاذب و درآمد بسیار ناچیز مشغول گذران زندگی هستند، حکومت آدمکش و آزادی کش جمهوری اسلامی که مدافع سرمایه داری است و فساد سیستماتیک در تمام ارکان آن ریشه دوانده است مشغول برگزاری انتخابات دستوری و فرمایشی است. انتخابات با هر شکل و عنوانی چه در گذشته و چه اکنون هیچ تاثیری در زندگی مردم نداشته است و ندارد. بدون شک اگر جمهوری اسلامی جرات، اعتماد به نفس و احتمال پیروزی آن را می دید اصل نظام خویش یا دست کم موضوع حجاب اجباری را به همه پرسی مردم می گذاشت و با این گونه انتخابات فرمایشی دست به فریب مردم نمی زد.
کانال تلگرام منشور آزادی، رفاه، برابری
۷ اسفند ۱۴۰۲